Rätt klädd för dejten

Ska du på dejt? Eller längtar du efter att få gå på en dejt? När du ska på dejt vill du vara snyggt klädd. Du vill både känna dig som dig själv, ha en personlig stil, och garanterat göra ett riktigt gott intryck.

Rätta kläderna

Det är smart att ha riktigt schysta kläder i garderoben. Då är du alltid beredd på att gå på dejt eller en fest. Vilka kläder som du ska på dig, om det är jeans, klänning eller kavaj som gäller, beror både på dig som person och vad ni ska göra. Men det finns några principer att utgå ifrån. Först och främst så sitter välsydda kläder mycket bättre. Du ser helt enkelt snyggare ut, mer medveten och ser ut att vara i lite bättre form om du har kläder som sitter perfekt. Princip nummer ett: Satsa på märkeskläder när du ska på dejt. Då gör du alltid ett gott första intryck. Det är inte alltid som vi vet vad vi ska göra på dejten. Kommer det bli kaffe på ett kafé, en öl på en pub, en promenad, gå förbi och titta på en utställning? Eller är det restaurang och sedan vidare för att dansa ? Hur en dejt fortlöper beror ju på hur ni känner för varandra. För att vara snyggt klädd oavsett vad som händer så ska du satsa på snygga klassiker. Princip två: Köp snygga klassiker så är du alltid redo för en dejt. Att ha ett par riktigt schysta jeans, en söt blus eller skjorta och klassiska skor gör dig redo för alla slags dejter. Som kvinna bör du också ha minst en svart klänning i garderoben. Då är du redo för allt. Du hittar märkeskläder som Hugo Boss och Filippa K hos Best of Brands, som har alla plagg du behöver för en lyckad dejt.

Ditt förstaintryck

Om du ska på dejt har du troligtvis redan träffat personen en gång, i alla fall om ni gjorde upp om dejten IRL. Men om ni har träffats på internet, kanske på en dejtingsajt, då blir första intrycket oerhört viktigt. Ett tips är att träna samma dag som du ska på dejt. När vi tränar blir vi pigga och glada. Vi får också en fräschare och mer naturlig look. Kinderna blir naturligt lite rosa, blicken klarare och hela vår hållning mycket bättre. Att ha en snygg hållning, ett vänligt leende på läpparna och vara välklädd ger alltid ett bra intryck. Samtidigt vill du inte vara för uppklädd. Du vill spegla den andra personen, så att ni är på samma nivå. Om ni till exempel ska ta en kaffe på ett kafé en eftermiddag, så vill du vara lagom snygg. Du vill inte komma till en dejt som om det vore en romantisk middag, om det visar sig att den andra personen sagt ja till att dejta för nöjes skull, utan någon längtan efter en djupare relation. Med snygga märkeskläder som Hugo Boss, Filippa K och Tiger of Sweden kan du känna dig säker på att se snygg ut och att göra ett bra förstaintryck. Samtidigt som du är lagom uppklädd, så att du kan känna dig helt trygg när ni sitter och samtalar, oavsett vilka känslor som uppstår.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

zerif-lite