Sälj mode på nätet med liveshopping

Om du driver en e-handel kan du med liveshopping ta den till nästa nivå. Det är möjligt att genom liveshopping skapa helt nya köpupplevelser för dina kunder, du kan på www.mavshack.live starta ett liveshoppingevent. Där kan du få all tänkbar information som du behöver för att kunna skapa en livestreamad video med köpfunktion.

Liveshopping kan öka konverteringen

Varför liveshopping är så effektivt beror just på att du kan interagera med kunderna på ett helt annat sätt och engagera dem. Det bästa med liveshopping är att du lätt kan komma igång genom tre enkla steg, det tar endast fem minuter att komma igång. Alla instruktioner hittar du på www.mavshack.live. Allt fler e-butiker går mot att använda liveshopping eftersom det har visat sig ha en hög konvertering.

Ha ett team

Du behöver en mobiltelefon, en dator och ett team på tre personer. När du arbetar tillsammans med minst två andra personer kan du få ut det bästa tänkbara resultatet. Det är bra om en person kan leda sändningen, en som sköter kameran och en som kan ta hand om chatten och kontrollpanelen i datorn. Det är svårt att få ett bra liveshoppingevent på endast en person. Om du vill förhöja upplevelserna för kunderna ytterligare kan du satsa på att ha en programledare, inbjudna gäster och underhållning. Det bästa är att du testar dig fram för att se vad som funkar bäst för ditt modeföretag och e-handel.

Sänd liveshoppingevent via den egna plattformen

Det är möjligt att sända ett event i efterhand till kunder som inte hade möjlighet att vara med vid livetillfället, vilket är väldigt bra. Det är mest fördelaktigt att sända ett liveshoppingevent via din egen plattform. Sociala kanaler kan du använda för att marknadsföra evenemanget. Om du har några frågor kan du ta kontakt via www.mavshack.live för att få bra service.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

zerif-lite