Fritt fram att klä dig i denim 2020

Det känns förvisso som om denim aldrig varit omodernt, men man får onekligen säga att trenden blomstrade på nytt förra året. Kanske dammade du av gamla favoriter och passade på att samla på dig nya jeansplagg, och nu undrar du om det fortfarande är inne 2020? Vi kan bara gratulera, jeanstrenden ser ut att hålla i sig även i år så det är fritt fram att tänka denim. Även om denim nästan blev chockerande trendigt förra året, och vi såg matchningar med hela outfits av denim, så kommer det troligtvis även vara ett säkert kort flera år framöver. Därför passar vi på att fylla på våra garderober med nya denim-plagg som inte ser ut att behöva samla damm på länge.

Återkommande jeanstrender

Vad gäller byxor får vi nog säga att det är ett ganska brett mode som gäller i år. Vi ser mycket av bootcut, mom jeans, vida 70-tals jeans såväl som jeans med låg midja, så här hittar du garanterat jeans som faller dig i smak. Även om chanserna är stora att du redan har någon av dessa modeller i din ägo, är det verkligen ett bra tillfälle att kunna välja och vraka bland favoritmodeller som annars kan vara svåra att få tag i. När det sedan går åt varmare tider kan du glädja dig åt att det ser ut att bli fullt av jeansshorts och knälånga jeans på hyllorna.

Gäller inte enbart jeansbyxor

Om du hör till dem som verkligen gillar denim kan vi glädja dig åt att jeansjackan funkar även i år. Även jeansvästen ser ut att hänga kvar från förra året, och outfits i denim på denim verkar ännu inte vara över för denna gång. Vill du sätta färg på din outfit blir det knappt lättare än med trendfärgerna i vår. Här ser vi nämligen väldigt färgsprakande färger såsom gul, orange, grön och lila i enfärgat eller mönster. Ett mönster som värdesätts i år är prickar, och vi ser därför mycket prickiga toppar som snabbt sätts samman till en snygg outfit tillsammans med dina jeansbyxor. Detta gör det även enkelt att piffa upp en outfit i denim, såväl med övriga kläder som med accessoarerna. Bland populära accessoarer hittar du stora solglasögon, nästan lika stora hoops som örhängen och diadem som ser ut att dröja sig kvar från förra årets trend.

Förra året var det hela outfits i denim som gällde, men av catwalks att döma ser det ut att vara en något mer varierad look som gäller i år. Så även om jeans gör sig rätt även i år kan det vara en bra idé att piffa upp outfiten med något färgglatt plagg eller olika accessoarer med mönster.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

zerif-lite