Färgtrenderna hösten 2021

Även om sommaren knappt har börjat riktas blickarna redan mot höstens modetrender och vilka färger som kommer att dominera. Om du vill shoppa nya kläder till hösten eller till sommaren ska du spana in NA-KD och deras snygga och moderiktiga kläder. De har alltid det senaste inom mode i sitt sortiment. Färgerna som syns mycket till hösten är ljusa och lugnande färger som ger hopp och optimism men även sprakande färger som rött och grönt. Efter en tumultartad tid kan det vara läge för lite glädje och ljus. Till hösten kan du frossa i färger som turkost, grönt, pastellrosa och gult. De färgerna kan du med fördel mixa och matcha med silver och guld.

Få energi av mycket färg

Grönt är verkligen en färg som kommer synas i höst. Grönt i olika nyanser på olika plagg ger en härlig energikick. Du kan bära flera plagg i grönt och då är ett tips att variera nyanserna av grönt på dina plagg eller materialet. Gult är också en trendfärg i höst. Det är allt från solgult till brandgult som är aktuellt. Gult är en härlig accentfärg och som grönt en färg som livar upp tillvaron. Om du inte vill ha ett helt plagg i gult kan du bära någon accessoar i en gul nyans.

Rött livar upp

En annan färg som ger liv är rött. Rött signalerar glädje och passion, vilket kan vara behövligt när mörkret börjar komma. Bär gärna plagg med en djupröd färg. En annan stark färg som syns på modescenen är blått. Det ska helst vara kobolt eller turkos om du ska bära blått. Om du vill bära lite mindre färgstarka färger kan du satsa på blekrosa toner. Puderrosa pasteller är nämligen också en färg som det syns mer av. Pastellrosa är en mjuk och romantisk färg.

Skimrande metallic

Plagg i silvermetallic och guld är också något som kommer mer av under höstens gång. Du kan ha stövlar i silver, en klänning eller varför inte en hel dress i silvermetallic. Samma gäller för guld. Du kan gå all in på guldfärgade kläder. Allt som glimmar kan du bära och ju mer desto härligare. Om du vill synas så ska du verkligen satsa på glimmande metallicplagg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

zerif-lite